Velká encyklopedie čokolády

Neohodnoceno
300 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-18
Velká encyklopedie čokolády
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Christine France, Christine McFadden
Nakladatelství: Rebo
Stav: Ve folii, nerozbalená
Rok vydání: 2000
Počet stran: 256

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Ovocné moučníky a dezerty
45 Kč
Skladem (1 ks)
19-22
Poctivé mravy a společenské řády při jídle a pití 5-23
Houby
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-43
Španělská kuchyně
59 Kč
Skladem (1 ks)
21-37
Co dnes vařit?
1 500 Kč
Prodáno
21-2
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
Tip
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-19