100 a 1 rybích jídel

59 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-3
100 a 1 rybích jídel

Detailní popis produktu

Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z ryb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autoři: V. Mikeš, J. Hiršl, J. Hořejší
Vydavatelství: Merkur
Rok vydání: 1982
Počet stran: 110
Stav: dobrý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Kuchařka - studená kuchyne
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-13
Muž v zástěře
84 Kč
Skladem (1 ks)
21-20
Úsporná kuchařka
759 Kč
Momentálně nedostupné
171
Pro pestrý stůl
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-8
Názvy a popisy jídel
189 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-6
Uzdravující nápoje a klíčené rostliny 4-16