Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství

195 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 4-23
Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství

Detailní popis produktu

Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní vědy
Autoři: M. Hejzlar, B. Hylmar, M. Teplý
Nakladatelství: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1980
Počet stran: 282
Stav: poškozená obálka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Světem zvířat V. díl - 2. část BEZOBRATLÍ
299 Kč
Skladem (1 ks)
1-13
Znáš svůj cholesterol
179 Kč
Skladem (1 ks)
2-38
Anorganická chemie
400 Kč
Skladem (1 ks)
4-24
Kobrův příruční atlas plazů, obojživelníků a ryb 2-25
Labutě, labutě
80 Kč
Skladem (1 ks)
24-4
Cukrovka typu 2
249 Kč
Skladem (1 ks)
5-14
Světem zvířat II. díl - 2. část PTÁCI
399 Kč
Skladem (1 ks)
1-12
Cvičení v chemické laboratoři
200 Kč
Momentálně nedostupné
4-25