Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství

195 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 4-23
Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství

Detailní popis produktu

Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní vědy
Autoři: M. Hejzlar, B. Hylmar, M. Teplý
Nakladatelství: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1980
Počet stran: 282
Stav: poškozená obálka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Byliny v prevenci
119 Kč
Momentálně nedostupné

II. svazek - III. tabulky, literatura, rejstříky 

189
Svět hmyzu
150 Kč
Skladem (1 ks)
24-7
Atlas brouků
250 Kč
Momentálně nedostupné
24-6
Život zvířat
95 Kč
Skladem (1 ks)
24-1
Domácí vševěd I.-III. svazek
1 500 Kč
Skladem (1 ks)
26-1
Brouci
2 000 Kč
Skladem (1 ks)

Se 7 rytinami a 20 barevnými tabulemi s 500 vyobrazeními. První strana uvolněná.

018
Byliny v prevenci
119 Kč
Momentálně nedostupné

II. svazek - II. receptář 

191
Atlas hub
49 Kč
Skladem (1 ks)
3-5