Detailní popis produktu
Staré pořekadlo – jedno jablko denně odhání doktora – je nyní možné vztáhnout i na cider, vyráběný fermentací jablečné šťávy. Cider, jeden z nejstarších anglických nápojů, byl dlouho považován za zdraví prospěšný, ale až vědci z výzkumného týmu Brewing Research International potvrdili vysoký obsah zdraví podporujících antioxidantů v cideru, jehož dlouhodobá rozumná konzumace přináší zdravotní výhody. Dvě deci cideru obsahují stejné množství antioxidantů jako sklenice červeného vína. Tato sbírka receptů je také příspěvkem k vašemu pestřejšímu a zdraví prospěšnému stravování, protože účinky cideru se v kuchyni neztrácejí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Nakladatelství: | Talpress |
Sestavila: | Markéta Suchomelová |
Rok vydání: | 2008 |
Počet stran: | 99 |
Stav: | dobrý |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář