Hřbitov na talíři

79 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 21-30
Hřbitov na talíři

Detailní popis produktu

Živočišné látky v potravinách a v kosmetice

Unikátní příručka uceleně popisuje používání živočišných surovin v potravinářství, v kosmetice i v oděvním průmyslu a dalších oblastech. Věděli jste, že do jídla se dává rozemletý hmyz jako barvivo, žaludky telat se používají k výrobě sýrů, krev do zákusků a lidské vlasy do pečiva? A jak se využívají zvířecí střeva, placenty a mozky? Tato kniha vám poradí, jak se jim vyhnout.

Doplňkové parametry

Kategorie: Celá nabídka
Autor: Mgr. Jan Šťastný
Vydal: Institut zdravé výživy
Rok vydání: 2009
Počet stran: 147
Stav: velmi dobrý, skoro jako nová

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: