Detailní popis produktu
Živočišné látky v potravinách a v kosmetice
Unikátní příručka uceleně popisuje používání živočišných surovin v potravinářství, v kosmetice i v oděvním průmyslu a dalších oblastech. Věděli jste, že do jídla se dává rozemletý hmyz jako barvivo, žaludky telat se používají k výrobě sýrů, krev do zákusků a lidské vlasy do pečiva? A jak se využívají zvířecí střeva, placenty a mozky? Tato kniha vám poradí, jak se jim vyhnout.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Celá nabídka |
---|---|
Autor: | Mgr. Jan Šťastný |
Vydal: | Institut zdravé výživy |
Rok vydání: | 2009 |
Počet stran: | 147 |
Stav: | velmi dobrý, skoro jako nová |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář