Mikrobiologická kontrola v pivovarech

1 050 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-11
Mikrobiologická kontrola v pivovarech

Detailní popis produktu

Seznamuje s postavením mikrobiologické kontroly v provozu, s vybavením mikrobiologické laboratoře, probírá mikroorganismy v pivovarství, závady způsobené mikroorganismy při výrobě piva, metodiku mikrobiologických rozborů apojednává o speciálních mikrobiologických pracích a rozborech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Ing. Jan Šavel
Nakladatelství: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1980
Počet stran: 180

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Technologie výroby sladu a piva
1 495 Kč
Momentálně nedostupné
23-31
Pivařka
1 200 Kč
Momentálně nedostupné
23-34
Příručka pivovarské provozní mikroskopie
395 Kč
Skladem (2 ks)
23-1
Voda v pivovaře
1 400 Kč
Skladem (1 ks)
23-8
Sladařství
2 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-32
Sladovnické počítání
1 500 Kč
Momentálně nedostupné
23-21
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3