Mikrobiologická kontrola v pivovarech

1 050 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-11
Mikrobiologická kontrola v pivovarech

Detailní popis produktu

Seznamuje s postavením mikrobiologické kontroly v provozu, s vybavením mikrobiologické laboratoře, probírá mikroorganismy v pivovarství, závady způsobené mikroorganismy při výrobě piva, metodiku mikrobiologických rozborů apojednává o speciálních mikrobiologických pracích a rozborech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Ing. Jan Šavel
Nakladatelství: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1980
Počet stran: 180

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Pivex katalog
100 Kč
Skladem (1 ks)
23-40
Pivovar I. (Výroba sladu)
195 Kč
Skladem (1 ks)
23-2
Technologie šumivých vín
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-30
Voda v pivovaře
1 400 Kč
Skladem (1 ks)
23-8
Pivovarský kalendář 2006
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-38
Konzervárenské výrobky a nápoje
800 Kč
Momentálně nedostupné
23-41
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Skladem (1 ks)

s prebalem

23-23