Mikrobiologie kvasná

295 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-12
Mikrobiologie kvasná

Detailní popis produktu

Učebnice se zaobírá kultivací, izolací a propagací mikroozganismů a popisuje užiteční a škodlivé mikroorganismy v kvasním průmyslu. Obsahuje též state o hygiene a sanitaci v kvasnom průmyslu a state o využití mikroorganismů k průmyselným biosyntézam.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDR. Milan Tvrdoň, Ing. Adolf Seiler
Nakladatelství: Státní pedagogické nakladatelství
Rok vydání: 1963
Počet stran: 191

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Filtrace piva
995 Kč
Momentálně nedostupné
23-15
Víno a lihoviny
1 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-29
Studie chmelení
1 800 Kč
Skladem (1 ks)
23-19
Mikrobiologie obecná
270 Kč
Skladem (1 ks)
23-36
Pivní kuchařka
119 Kč
Skladem (1 ks)
23-10
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Pivovarský kalendář 2006
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-38