Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

399 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-14
Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

Detailní popis produktu

Příručka seznamující pracovníky v obchodě s potravinami se základními zásadami výroby různého potravinářského zboží, s popisem výrobků, s vadami nejčastěji se vyskytujícími a s podmínkami správného uskladnění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Růžena Schützová
Nakladatel: A. Píša
Vydání: Druhé, neupravené
Rok vydání: 1927
Počet stran: 102

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

8B5AB858 66FE 4E76 8D70 B752A5CE55E4
79 Kč
Skladem (1 ks)
5-9
100 a 1 rybích jídel
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-3
Česká kuchyně je klasa
249 Kč
Momentálně nedostupné
5-1
Cibule, zelí a brambory
39 Kč
Momentálně nedostupné
20-27
Vaříme v přírodě
69 Kč
Skladem (1 ks)
20-16
Úsporná kuchařka
759 Kč
Momentálně nedostupné
171
Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty
80 Kč
Skladem (1 ks)
21-16
100 a 1 zeleninových jídel
59 Kč
Momentálně nedostupné
20-2