Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

399 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-14
Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

Detailní popis produktu

Příručka seznamující pracovníky v obchodě s potravinami se základními zásadami výroby různého potravinářského zboží, s popisem výrobků, s vadami nejčastěji se vyskytujícími a s podmínkami správného uskladnění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Růžena Schützová
Nakladatel: A. Píša
Vydání: Druhé, neupravené
Rok vydání: 1927
Počet stran: 102

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-19
To nejlepší z receptáře
99 Kč
Skladem (1 ks)
20-37
Gastronomie národů Sovětského svazu
79 Kč
Skladem (1 ks)
20-11
Slovník jídel a nápojů
119 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-7
Úsporná kuchařka
759 Kč
Momentálně nedostupné
171
100 a 1 zeleninových jídel
59 Kč
Momentálně nedostupné
20-2
Mexická kuchařka
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-11