Názvy a popisy jídel

psané 5 jazyčně

189 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 5-6
Názvy a popisy jídel

Detailní popis produktu

Lexikon popisů jídel české kuchyně se stručnou charakteristikou, informacemi o přípravě a použitých základních surovinách. Nejprve uvedeno v jazyce českém, potom v překladech do italštiny, němčiny, angličtiny a francouzského jazyka. příručka slouží jako pomoc při sestavování cizojazyčných jídelních lístků, aby texty byly gramaticky správné

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Nakladatel: Merkur
Stav: dobrý
Rok vydání: 1993

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Dezerty a cukroví
150 Kč
Skladem (1 ks)
20-39
Gastronomie národů Sovětského svazu
79 Kč
Skladem (1 ks)
20-11
Slavnostní příležitosti
49 Kč
Skladem (1 ks)
38-14
Mexická kuchařka
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-11
Receptář pro každý den III
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-10
Co dnes vařit?
1 500 Kč
Skladem (1 ks)
21-2
Francouzská kuchyně
49 Kč
Skladem (1 ks)
21-38
8B5AB858 66FE 4E76 8D70 B752A5CE55E4
79 Kč
Skladem (1 ks)
5-9