Názvy a popisy jídel

psané 5 jazyčně

189 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 5-6
Názvy a popisy jídel

Detailní popis produktu

Lexikon popisů jídel české kuchyně se stručnou charakteristikou, informacemi o přípravě a použitých základních surovinách. Nejprve uvedeno v jazyce českém, potom v překladech do italštiny, němčiny, angličtiny a francouzského jazyka. příručka slouží jako pomoc při sestavování cizojazyčných jídelních lístků, aby texty byly gramaticky správné

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Nakladatel: Merkur
Rok vydání: 1993
Stav: dobrý, lehce opotřebovaná obálka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Co chutná v Evropě
35 Kč
Momentálně nedostupné
19-6
Cibule, zelí a brambory
39 Kč
Momentálně nedostupné
20-27
Hospodyňkám od A do Z
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-36
Chutné pokrmy z brambor
29 Kč
Momentálně nedostupné
20-26
100 a 1 receptů Malý vánoční košíček
79 Kč
Skladem (1 ks)
20-6
Velká encyklopedie čokolády
300 Kč
Skladem (1 ks)
20-18
Studená kuchyně
200 Kč
Skladem (1 ks)
20-22