Pivovarsko-sladařská analytika

bez prebalu

1 895 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-24
Pivovarsko-sladařská analytika

Detailní popis produktu

V knize jsou shrnuty nejdůležitější metody zkoušení surovin, tj. sladovnického ječmene, sladu a jeho náhražek, vody, chmele a kvasnic, dále pomocných látek i hotových výrobků. U každé analytické metody je uveden její princip, pracovní postup, příprava speciálních roztoků a vzorce pro výpočet hledané látky. 

Publikace je určena pracovníkům v laboratořích, v pivovarech a ve sladovnách, pracovníkům ve výzkumu a jako učební pomůcka žákům průmyslové školy pivovarské a studujícím na fakultě potravinářské technologie VŠCHT.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: kolektiv, Ing. M. Vančura
Vydalo: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1966
Počet stran: 311

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Mikrobiologie obecná
270 Kč
Skladem (1 ks)
23-36
Technologie šumivých vín
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-30
Voda v pivovaře
1 400 Kč
Skladem (1 ks)
23-8
Filtrace piva
995 Kč
Momentálně nedostupné
23-15
Sladařství
2 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-32
Mikrobiologie kvasná
295 Kč
Skladem (1 ks)
23-12
Ovocné a bylinné likéry
795 Kč
Momentálně nedostupné
23-28