Pivovarsko-sladařská analytika

bez prebalu

Položka byla vyprodána…
1 895 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 23-24
Pivovarsko-sladařská analytika

Detailní popis produktu

V knize jsou shrnuty nejdůležitější metody zkoušení surovin, tj. sladovnického ječmene, sladu a jeho náhražek, vody, chmele a kvasnic, dále pomocných látek i hotových výrobků. U každé analytické metody je uveden její princip, pracovní postup, příprava speciálních roztoků a vzorce pro výpočet hledané látky. 

Publikace je určena pracovníkům v laboratořích, v pivovarech a ve sladovnách, pracovníkům ve výzkumu a jako učební pomůcka žákům průmyslové školy pivovarské a studujícím na fakultě potravinářské technologie VŠCHT.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: kolektiv, Ing. M. Vančura
Vydalo: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1966
Počet stran: 311
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Technologie výroby sladu a piva
1 495 Kč
Momentálně nedostupné
23-31
Mikrobiologie obecná
270 Kč
Skladem (1 ks)
23-36
Příručka pivovarské provozní mikroskopie
395 Kč
Skladem (2 ks)
23-1
Filtrace piva
995 Kč
Momentálně nedostupné
23-15
Holba pivní kuchařka
99 Kč
Skladem (1 ks)
23-9
Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Sladařství
500 Kč
Skladem (1 ks)
23-16