Pivovarsko-sladařská analytika

s prebalem

1 895 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-23
Pivovarsko-sladařská analytika

Detailní popis produktu

V knize jsou shrnuty nejdůležitější metody zkoušení surovin, tj. sladovnického ječmene, sladu a jeho náhražek, vody, chmele a kvasnic, dále pomocných látek i hotových výrobků. U každé analytické metody je uveden její princip, pracovní postup, příprava speciálních roztoků a vzorce pro výpočet hledané látky. 

Publikace je určena pracovníkům v laboratořích, v pivovarech a ve sladovnách, pracovníkům ve výzkumu a jako učební pomůcka žákům průmyslové školy pivovarské a studujícím na fakultě potravinářské technologie VŠCHT.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: kolektiv, Ing. M. Vančura
Vydalo: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1966
Počet stran: 311

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7
Sladařství
500 Kč
Skladem (1 ks)
23-16
Technologie sladu a piva
3 000 Kč
Skladem (1 ks)
23-14
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Pivařka
1 200 Kč
Momentálně nedostupné
23-34