Detailní popis produktu
Důležitá součást výroby piva je kontrolovaný kvasný proces. To platí i pro minipivovary. Tato příručka seznamuje s základy práce s mikroskopem, přípravou preparátů, jejich barvení atd. Smyslové vyšetření kvasnic a jejich mikroskopická prohlídka. Vady kvasného procesu, mikroskopické prohlídky varných a ležáckých nádob, základy určování infekcí. Charakteristika a mikrofotografie nejběžnéjšich kvasinek kulturních, divokých a bakterií.
20 obrázků charakteristických kultur.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví |
---|---|
Autor: | A. Kocková, A. Lhotský |
Vydavatelství: | Průmyslová služba ÚSČP |
Rok vydání: | 1950 |
Počet stran: | 53 |
Počet ilustrací: | 20 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář