Detailní popis produktu
Publikace obsahuje velmi bohatý výběr předpisů na všechny druhy pokrmů a předkrmů, polévek, přes všechny druhy masitých jídel, omáček, pomazánek až po moučníky. Zabývá se nejen klasickými úpravami, jako je vaření, pečení atd., ale i grilováním, vařením v tlakovém hrnci či přípravou pokrmů v alobalu. Je tu též kapitola o přípravě polotovarů REMA. Autorka se opírá o velmi důkladné znalosti technologie, dílo je zpracováno podle současných zdravotnických požadavků na racionální výživu. Publikace přispěje k větší pestrosti našeho jídelníčku, a to i v podmínkách, v nichž připravuje stravu moderní zaměstnaná žena.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Libuše Vlachová |
Nakladatelství: | Práce |
Rok vydání: | 1979 |
Počet stran: | 301 |
Stav: | velmi dobrý, lehce zažloutlé okraje stran |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář