Síla přírodní fermentace

Položka byla vyprodána…
79 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 4-14
Síla přírodní fermentace

Detailní popis produktu

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
Nakladatel: Grada
Stav: dobrý
Počet stran: 256
Rok vydání: 2015
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Swiss bakery
Novinka
1 800 Kč
Skladem (1 ks)
9-16
Mladá hospodyňka
389 Kč
Momentálně nedostupné
169
Speciality světových kuchyní
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-12
Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty
80 Kč
Skladem (1 ks)
21-16
Cibule, zelí a brambory
39 Kč
Skladem (1 ks)
20-27
Úsporná kuchařka
759 Kč
Momentálně nedostupné
171
Kuchařka? Já vím...
55 Kč
Skladem (1 ks)
19-7