Síla přírodní fermentace

Položka byla vyprodána…
79 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 4-14
Síla přírodní fermentace

Detailní popis produktu

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
Nakladatel: Grada
Stav: dobrý
Počet stran: 256
Rok vydání: 2015
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Úsporná kuchařka
759 Kč
Momentálně nedostupné
171
100 a 1 zeleninových jídel
59 Kč
Momentálně nedostupné
20-2
Poctivé mravy a společenské řády při jídle a pití 5-23
Good Housekeeping's Christmas Cook Book
350 Kč
Skladem (1 ks)
21-11
Hospodyňkám od A do Z
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-36
Studená kuchyně
200 Kč
Skladem (1 ks)
20-22
Dezerty a cukroví
150 Kč
Skladem (1 ks)
20-39