Speciality světových kuchyní

49 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 19-12
Speciality světových kuchyní

Detailní popis produktu

Předpisy na zhotovení typických pokrmů nejrůznějších světových kuchyní. Obsahuje recepty z Francie, Itálie, Rakouska, Německa, Švýcarska, Anglie, Holandska, Skandinávie, Bulharska, Řecka, Maďarska, Ruska, Ukrajiny, Japonska, Španělska, Číny, Vietnamu, Indie, Mexika, Kuby, Kanady a Ameriky, na závěr je uvedených i pár receptů z Československa.  

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl
Nakladatelství: Merkur, Praha
Rok vydání: 1988
Počet stran: 310
Stav: velmi dobrý, skoro jako nová

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Názvy a popisy jídel
189 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-6
Rok plný sladkostí 1997
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-20
Moravská kuchařka
69 Kč
Skladem (1 ks)
19-16
Koření pro každé vaření
59 Kč
Momentálně nedostupné
21-19
Slovník jídel a nápojů
119 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-7
Síla přírodní fermentace
79 Kč
Momentálně nedostupné
4-14