Detailní popis produktu
Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva. Vazbu navrhla Zdeňka Doležalová.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví |
---|---|
Autor: | A. Lhotský |
Vydalo: | SNTL - Státní nakladatelství technické literatury |
Rok vydání: | 1957 |
Počet stran: | 353 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář