Technologie šumivých vín

395 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-30
Technologie šumivých vín

Detailní popis produktu

Shrnutí autorových vlastních zkušeností - laboratorních, poloprovozních i praktických.

V knize jsou popsány základní technologické postupy při klasické výrobě šumivých vín kvašením v láhvích, kontinuální a diskontinuální tankové výrobě, dále technologický postup při výrobě aromatických šumivých vín a vín vyrobených sycením oxidem uhličitým. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Ing. Rudolf Voldřich, CSc.
Vydalo: SNTL - Nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1984
Počet stran: 238

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Technologie sladu a piva
3 000 Kč
Skladem (1 ks)
23-14
Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3
Mikrobiologie obecná
270 Kč
Skladem (1 ks)
23-36
Sladovnické počítání
1 500 Kč
Momentálně nedostupné
23-21
Pivní kuchařka
119 Kč
Skladem (1 ks)
23-10
Voda v pivovaře
1 400 Kč
Skladem (1 ks)
23-8
Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7
Pivovar I. (Výroba sladu)
195 Kč
Momentálně nedostupné
23-2