Technologie výroby sladu a piva

Položka byla vyprodána…
1 495 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 23-31
Technologie výroby sladu a piva

Detailní popis produktu

Učebnice, která doplňuje Technologii z roku 1982. Ucelený učebný text pro středoškolské studenty v odborech sladařství a pivovarství. 

Kniha je členěna do čtyř částí: 

I. Výroba sladu

II. Suroviny pro výrobu piva

III. Výroba mladiny

IV. Výroba piva

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: kolektiv, RNDr. Karel Kosař, CSc, Ing. Stanislav Prochádzka
Vydal: Výzkumní ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Rok vydání: 2000
Počet stran: 398
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3
Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43
Sladovnické počítání
1 500 Kč
Momentálně nedostupné
23-21
Ovocné a bylinné likéry
795 Kč
Momentálně nedostupné
23-28
Holba pivní kuchařka
99 Kč
Skladem (1 ks)
23-9
Sladařství
2 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-32