Detailní popis produktu
Jak uvařit levně a přitom dobře a zdravě. Anuše při psaní svých receptů vycházela nejen z českých tradic, ale také zde najdeme stopy kuchyně evropské. Ve své době také sledovala nejnovější trendy ve zdravém stravování . Obsah: Polévky, omáčky, masitá jídla a pečeně, drůbež domácí, zvěřina a divoká drůbež, ryby, králičí kuchyně, paštiky, sýry, lahůdky, příkrmy, saláty, zeleniny, pečivo a cukroví, nádivky do pečiva, polevy, zmrzliny, krémy, zavařeniny, šťávy, kompoty, cukrovinky, ozdoby dortů, cukrovinek a různých masitých jídel, nápoje.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Anuše Kejřová |
Stav: | dobrý |
Rok vydání: | 1932 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář