Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie

Položka byla vyprodána…
270 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 23-37
Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie

Detailní popis produktu

Pomocný učebný text pro vnitřní potřebu průmyslových škol (III. a IV. Roč. PŠ potravinářské chemie).

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDr Milan Tvrdoň
Vydal: Studijní a informační ústav odborného školství
Rok vydání: 1953
Počet stran: 50
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Sladařství
2 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-32
Víno a lihoviny
1 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-29
Holba pivní kuchařka
99 Kč
Skladem (1 ks)
23-9
Pivovarský kalendář 2006
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-38
Voda v pivovaře
1 400 Kč
Skladem (1 ks)
23-8
Katalog piva
195 Kč
Skladem (1 ks)
23-6
Pivo na talíři
250 Kč
Skladem (1 ks)
23-17
Pivovarský kalendář 2007
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-39