Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie

Položka byla vyprodána…
270 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 23-37
Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie

Detailní popis produktu

Pomocný učebný text pro vnitřní potřebu průmyslových škol (III. a IV. Roč. PŠ potravinářské chemie).

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDr Milan Tvrdoň
Vydal: Studijní a informační ústav odborného školství
Rok vydání: 1953
Počet stran: 50
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Filtrace piva
995 Kč
Momentálně nedostupné
23-15
Pivovarský kalendář 2006
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-38
Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Chemické tabulky
700 Kč
Skladem (1 ks)
23-35
Pivovarsko-sladařské tabulky
250 Kč
Momentálně nedostupné
23-22
Sladařství
2 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-32
Pivovarský slovník
895 Kč
Skladem (1 ks)
23-25