Velká encyklopedie čokolády

300 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-18
Velká encyklopedie čokolády

Detailní popis produktu

První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Christine France, Christine McFadden
Nakladatelství: Rebo
Stav: Ve folii, nerozbalená
Rok vydání: 2000
Počet stran: 256

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Slovník jídel a nápojů
119 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-7
Příručka pro zaměstnance v hostinství
799 Kč
Skladem (1 ks)
2-40
Slavnostní příležitosti
49 Kč
Skladem (1 ks)
38-14
8B5AB858 66FE 4E76 8D70 B752A5CE55E4
79 Kč
Skladem (1 ks)
5-9
Úsporná kuchařka
759 Kč
Momentálně nedostupné
171