Velká encyklopedie čokolády

300 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-18
Velká encyklopedie čokolády

Detailní popis produktu

První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Christine France, Christine McFadden
Nakladatelství: Rebo
Stav: Ve folii, nerozbalená
Rok vydání: 2000
Počet stran: 256

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Kuchařská škola Marie B. Svobodové
249 Kč
Momentálně nedostupné
20-21
100 a 1 jídel z mikrovlnné trouby
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-4
Pivní kuchařka
80 Kč
Skladem (1 ks)
21-17
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
200 Kč
Skladem (1 ks)
21-12
Superpotraviny - 14 potravin, které změní váš život 1-44
Med a jeho využití v domácnosti
99 Kč
Skladem (1 ks)
4-20
100 a 1 chalupářských pochoutek
69 Kč
Momentálně nedostupné
20-7
Zapovězené lokály
679 Kč
Momentálně nedostupné
2-41